Moeilijke start van het schooljaar?

Osteopathie voor mensen (MSc D.O.) en dieren

Moeilijke start van het schooljaar?

Ik begrijp dat wel! Lees maar:

Mijn zoon gaf aan veel last te hebben van de hoeveelheid negativiteit op school. De klas is prima en de docenten ook. Maarrrr…

“In de ochtend moeten we nieuws kijken, ik wil dat niet, er worden alleen maar nare dingen verteld. Bij aardrijkskunde gaat het over klimaatverandering en hoe erg dat is voor de aarde. Bij maatschappijleer moeten we het hebben over apenpokken en andere nare dingen in de wereld. En bij geschiedenis gaat het over oorlogen.”

Je hebt het over jonge breinen die vol in ontwikkeling zijn. Wie bedenkt het om deze hoeveelheid negativiteit aan te bieden?

Ik vind hier heel veel van, al jaren…

Ik coach mijn kinderen zo goed mogelijk door het systeem heen. Maar soms is dat met alle beste liefde en wil van de wereld niet meer te doen. Dan kan je alleen maar luisteren en er zijn.

Om toch iets van een handvat te vinden vroeg ik mijn zeer gewaardeerde homeopate en vriendin @hedihop of zij wat voor hem kon betekenen. Het schoolsysteem kunnen we niet zomaar veranderen. We kunnen wel bekijken hoe we er het beste mee om kunnen gaan om de schoolplichtige tijd zo goed mogelijk door te komen.

We kregen wat van haar mee zodat hij de schooldag beter door zou komen.

De volgende schooldag meteen het homeopathische middel ingezet en ja hoor, hij kwam de dag meteen goed door! Fantastisch!

Zoals mijn slogan luidt: “Er is altijd meer mogelijk dan ons verteld wordt”.

Bij deze, lang leve de homeopathie!

Tags: , , , ,